Multiva-, Potila- JA VM-jälkimarkkinointi saman katon alle

Tilakoon kasvu ja urakoinnin lisääntyminen edellyttävät maatalouskoneilta yhä parempaa tehokkuutta ja toimintavarmuutta käyttökauden kiireisinä sesonkeina. Koneiden tekninen kestävyys sekä tarjolla olevien huolto- ja varaosapalvelujen laatu ratkaisevat monesti minkä merkkisillä koneilla työt maatiloilla tehdään.

Vastatakseen entistä paremmin asiakkaidensa nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin Dometal Oy avaa Loimaalle uuden valtakunnallisen huolto- ja varaosakeskuksen, jonne keskitetään Multiva-, Potila- ja VM -tuotemerkkien jälkimarkkinointipalvelut 13.1.2017 alkaen.

Tammikuussa avattavan Dometal Oy:n huolto- ja varaosakeskuksen lisäksi tuotemerkkien nykyiset jälleenmyyjät jatkavat myös huolto- ja varaosapalveluaan kuten tähänkin saakka: Kesko Oyj palvelee Multiva- ja Potila-asiakkaita ja Turun Konekeskus Oy palvelee VM-asiakkaita.

Uudistuksella halutaan varmistaa, että merkkien alkuperäisvaraosia on kattavasti varastossa ja nopeasti toimitettavissa. Samalla huoltohenkilöstön määrä kasvaa, mikä osaltaan varmistaa sesonkiajan päivystykset ja nopean palvelun myös kysyntähuippuina.

Varaosia voivat asiakkaat noutaa joko itse tai sopia niiden toimituksesta. Lisäksi asiakkaille tarjotaan huoltokäyntejä tilalla tai tehtaan tiloissa suoritettavaa huoltoa. Uuden huolto- ja varaosakeskuksen avajaiset asiakkaille järjestetään Loimaalla 13.-14.1.2017.

Lisätietoa: www.dometal.fi